Julehilsen 2021

Postet av Stovner Sportsklubb den 18. Des 2021





Takk til Stovner SKs medlemmer!

Postet av Stovner Sportsklubb den 29. Nov 2021


Det er ikke til å komme fra at det har vært en krevende periode for klubben i det drøyt halvannet år som har gått siden koronaviruset slo til. Samtidig var Rommen SK og Vestli IL i den avsluttende fasen med sammenslåingen. Det var også en krevende periode, hvor alle detaljer skulle falle på plass før vi 28. september 2020 slo oss sammen til Stovner Sportsklubb. Nå viste det seg riktignok at ikke alle detaljer var på plass. Styret, utvalg og sportslig ledelse har hatt mye å gjøre, og får det også i tida framover.

De som derimot ikke har hatt mye å gjøre med det de helst vil gjøre, er klubbens aktive medlemmer. Ingen konkurranser, og store begrensninger på trening har gjort dagene tunge og kjedelige. I tillegg har den daglige «hengingen» med venner stort sett begrenset seg til familien. 

Midt oppe i elendigheta, er vi overrasket over den innsatsen medlemmene har gjort der hvor det har vært muligheter til å gjøre nytte for seg. Og ikke minst for tålmodigheten de har vist. Foreløpig har vi ikke noen statistikk over bevegelsen av medlemmer i denne perioden. Men, vi så at når aktiviteten økte igjen, ja da var det også mange som var på pletten!

I tillegg til myndighetenes tilskudd til idrettslag og andre frivillige organisasjoner, har andre store foretak i samfunnet vist ansvar i denne perioden, og gitt økonomiske tilskudd for å dekke frafallet av inntekter fra arrangementer, kiosksalg, dugnader osv. OBOS er en av disse samfunnsaktørene. De har bidratt til at Stovner SK kan gi en oppmerksomhet til våre medlemmer for deres deltakelse og forståelse i denne perioden.

Akkurat i disse dager har pandemien tatt en alvorlig vending. Men «vi skal stå han av», og ser fram til lysere tider og stor aktivitet!





ÅPEN HALL i Haugenstuahallen og Stovnerhallen

Postet av Stovner Sportsklubb den 18. Nov 2021


ÅPEN HALL er en suksess, det kan vi slå fast etter drift i flere sesonger!

Det er rett og slett et tilbud for dem som har lyst til å være fysisk aktive noen timer en fredags kveld. Der det går an å henge med venner, og ha det trivelig i trygge omgivelser. Tilbudet er hver fredag fram t.o.m. 17. desember.

I Haugenstuahallen er det aldersgruppa 2000–2004 som holder hus mellom kl. 19.00 og 21.00.

De yngre, fra 2004 til 2008 holder til i Stovnerhallen mellom kl. 18.30 og 22.00.

Det du trenger å ha med er legitimasjon og innesko.

Velkommen skal du være!

Jodda, det gjelder deg også . . . det er kjempegøy å være her!






Volleyballserien er i full gang!

Postet av Stovner Sportsklubb den 12. Nov 2021

På Wikipedia kan vi lese: «Volleyball regnes for å være verdens største idrett, både målt i antall medlemsland med utøvere tilknyttet nasjonale volleyballforbund og i antall utøvere. Over en milliard mennesker spiller volleyball rundt omkring i verden, og mer enn 220 land er tilsluttet det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, Federation Internationale de Volleyball.»

Vi kan iallfall slå fast at sporten er i god utvikling hos oss i Stovner SK. Det vil vi merke nå som seriespillet er i gang, og det blir mer blest rundt sporten i media.

På seniorsiden har vi ikke mindre enn 3 herrelag og 2 damelag. Herrene har et lag i 2. divisjon og 2 lag i 5. divisjon. Damene har et lag i 4. og et lag i 5. divisjon.

Herrenes første lag ligger på 6. plass etter de første seriekampene. Denne plasseringen får de anledningen til å forbedre når de lørdag 13. november skal spille to kamper i Stovnerhallen. Den første kampen går kl. 12.00 mot Hamar VBK. Den andre kl. 14.00 mot Sarpsborg VBK.

Damenes førstelag ligger også på 6. plass i sin divisjon. De har likeledes muligheter til å hente flere poeng i sine to kamper på lørdag. Den første spilles kl. 12.00 mot OSI 4, og den andre kl. 14.00 mot Hvaler VBK.

For begge lagene gjenstår det ytterligere to seriekamper hjemme i Stovnerhallen. Det er lørdag 27. november.

Når det gjelder ungdomslagene har de deltatt på et par vellykkede turneringer i de siste ukene. Det har vært i Tønsberg og Stavanger.

Paraidretten i Stovner SK er organisert av Volleyballgruppa. De har regelmessig trening med spesielle former for Volleyball.

Vi kommer selvfølgelig tilbake med mer Volleyballstoff. I mellomtiden kan du ta imot damenes invitasjon til å bli mer kjent med dem og sporten allerede i morgen!




Dansegruppa starter opp i Vestli skoles flerbrukshall

Postet av Stovner Sportsklubb den 8. Okt 2021


Ja, endelig kan Stovner SK og Monique ønsker velkommen til danserne, gamle og nye. Øvingene er flyttet fra Jesperud til den nye, flotte dansesalen i Vestli skoles flerbrukshall. Så nå er det bare å ta på seg danseskoa og komme igang!






1-års jubileum!

Postet av Stovner Sportsklubb den 3. Okt 2021


I all stillhet har en viktig dato glidd forbi. Tirsdag 28. september var det et år siden Rommen SK og Vestli IL stiftet familien Stovner Sportsklubb.

De to har tidligere flørtet litt med hverandre. Et par ganger på 90-tallet. Det avstedkom noen barne- og ungdomslag i fotball. Men forholdet gled over. Litt utpå 2000-tallet hadde de et vellykket trekantforhold med Høybråten og Stovner IL i fotballens G94 og G95 i Stovneralliansen. Dessverre ble forholdet oppfattet som umulig av overstående myndighet, og måtte avsluttes.

I 2015  tok Bydel Stovner grep for å styrke idrettsbevegelsen i bydelen. Det medførte at partene i trekantforholdet HSIL, Rommen og Vestli igjen møttes til litt flørting. Det førte til flere dater som viste at noe ekteskap, ja selv en liten forlovelse ikke lot seg gjennomføre.

For fire år siden, 12. oktober 2017, ble samtalene mellom Rommen og Vestli tatt opp igjen, og da med målsettingen at det skulle bli en sammenslutning. Ekteskapet ble gjennomført for ett år siden.

Dette første året har vært arbeidsomt og krevende. Både administrativt og sportslig. Det gjelder klubbens tilpasning av alt fra oppdatering av medlemsregisterne og ny regnskapsførsel, til ny profil på klubben. Alt er vanskeliggjort og hemmet av koronaviruset. Dette gjelder også for gruppene. Aktivitetene har ligget nede i det meste av perioden.

Heldigvis begynte det sånn smått igjen i sommer, slik at vi fikk gjennomført Sommeraktivitetene og vårt bidrag til Joshua King Fotballakademi. Det har vært sandvolleyballturneringer, trening for paraidretten, deltakelse på Stovnerbanen i  Abloom paraidrettsdag 2021, og ikke minst er den populære Allidretten i full gang. Fotballseriene kom for fullt etter sommerferien. Oldermannsligaen tar igjen opp sin virksomhet etter en lang pause.

Gledelig er det at vi nå kan møtes fysisk igjen. Det letter utvilsomt kommunikasjonen.

Framover er det mange oppgaver det skal tas tak i. Store oppgaver som å få flyt i den daglige driften av klubben. Noe som vil gi mer kvalitet og effektivitet i det sportslige arbeidet. For vi må aldri glemme at hovedoppgaven til et idrettslag er det sportslige tilbudet til medlemmene. I dette arbeidet er det viktig at klubben gjør en god jobb med driftsansvaret vi har for idrettsarenaene Jesperudjordet, Rommensletta inkl. Rommen grus, Haugenstuahallen, Stovnerhallen og Vestli flerbrukshall.

Forhåpentligvis går vi også inn i en tid som gjør at vi kan ha sosiale sammenkomster og feiringer i klubben for å markere årsdager og andre merkedager og arrangementer som er viktige for klubben, dens medlemmer og vårt fellesskap på Stovner.

Gratulerer med det første året. Og lykke til med mange, mange kommende!

Stolt og samla, sammen skaper vi glede – minner for livet!





Dårlig vær ingen hindring

Postet av Stovner Sportsklubb den 1. Okt 2021


Værmeldinga for høstferieuka byr på mye nedbør og grått i grått. Men det byr seg muligheter for morsomme inneaktiviteter i Stovnerhallen. Og blir det litt mindre regn, eller tilogmed litt opphold, da er det godt å være ute på tur.




Stort å bli nominert

Postet av Stovner Sportsklubb den 28. Sep 2021


Norsk Tipping i samarbeid med Norges Fotballforbund og Norsk fotballtrenerforening står bak kåringen av Årets Grasrottrener. Dette er en kåring med flere trinn. Først skal Årets Grasrottrener i de 18 fotballkretsene kåres. De 18 vinnerne går til finalen i november.

Stovner SKs trener Kjell Sverre Hansen Wold er blant de 15 finalistene i NFF Oslo. Han er nominert med begrunnelse av den fine jobben han har gjort i Rommen SK og tatt med inn i den sammensluttede klubben Stovner SK.

Kjell Sverre er trener for seniorenes A- og B-lag. Men han har også et ansvar for utviklingen av grasrota og bredden i klubben. Resultatet er blant annet godt synlig ved at Stovner SK har tettet alle hull i årgangene til gutta. Det er guttelag fra 8 til 19 år. Jentene har også blitt flere lag og mer stabile.

Kjell Sverre har også vært aktiv i sommerarrangementene, interne turneringer og andre tilstelninger. Han har bidratt til klubbyggingen ved å gi A-lagsspillerne oppgaver som å delta sportslig med de yngre lagene. Dermed brytes eventuelle alders- og kjønnsrollebarrierer som kunne vært hindringer i klubbens arbeid for et godt fellesskap. Og det gir ungene gode rollemodeller. Det er også viktig for Stovner SKs oppgave i Bydel Stovner for å bidra i integrering og inkludering av befolkningen.

I et intervju i «Rommenstikka» i 2019 ble Kjell Sverre spurt hvorfor han som en merittert trener på høyt nivå ville trene et, dengang, 4. divisjonslag. I tillegg skulle han utvikle en litt mangellfullt ungdoms- og barnegruppe.

Svaret var: «Jeg elsker utfordringer i fotballen. Jeg er Groruddalsgutt på min hals og jeg føler jeg skylder Groruddalen mye etter en fantastisk oppvekst med fotball. Dette er min måte å betale tilbake på.»


Kjell Sverre i aksjon i seriekampen mot Toten . . .


. . . og her på plass i Haugenstuahallen sammen med ungene i en høstferie

I tillegg til heder og ære vil klubben til vinneren av Årets Grasrottrener i hver krets motta 10 000 kroner. 
Klubben til den som vinner den nasjonale kåringen og blir Årets Grasrottrener i fotballen vil i tillegg motta 20 000 kroner, altså totalt 30 000 kroner til klubben som har den nasjonale vinneren.
Fra 22. september startet den første av to stemmeperioder. Den første perioden varer frem til 6. oktober. Her skal man stemme på den grasrottreneren man mener bør bli Årets Grasrottrener i sin krets. 
En lokaljury kårer kretsens vinner blant de fem med flest stemmer.

Her er linken til avstemningen for første runde i avstemningen, Årets Grasrottrener i Oslokretsen:

https://campaign.fandrive.io/campaign/#/campaign/522a89ce-fb6b-438c-b7e0-af175a09ca6f?lang=no






Første HS-møte i Vestli flerbrukshall

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Sep 2021

Randi Flaten, gruppeleder Allidrett; John Walstad, gruppeleder Volleyball; Jan Erik Tallhaug, styremedlem; Stian Wammer, styremedlem; Trang Tran, styreleder; Yessenia Amaranta Anchissi, styremedlem; Svein Sikle, nestleder; Geir Bjarte Sætre, gruppeleder Oldermannsligaen; Espen Myrbakken, gruppeleder Fotball. Gruppeleder Dans, Monique Aarseth, var ikke tilstede. Styrets varamedlem, Frank Fossum, sto bak kamera.


Hovedstyremøtet tirsdag 21. september 2021 var litt spesielt i den forstand at det var det første fysiske møtet styret har hatt siden november i fjor, samtidig var det det første styremøtet i Vestli flerbrukshall. Stovner SK har fått driftsansvaret for den nyåpnede hallen. Det passet derfor at styret fikk en omvisning i hallen av Espen, leder i Fotballgruppa som har ansvaret for driften. Selve idrettshallen er lys og tiltalende, og utrustet for mange idretter. Hallen kan deles i tre, og har stor kapasitet. Hovedinngangen fører rett inn til publikumsgalleriet. Her er vaktrom, kjøkken med kiosk, og det er toaletter. I etasjen over er det utgang til spilleflaten på taket. I denne etasjen er det også et godt møterom, hvor styremøtet ble avholdt.

I etasjen under inngangsnivået er garderober, dusjer, og toaletter og tilgang til hallflaten. Det er også en fin speilsal godt egnet for dans av forskjellig slag. Kampsport kan også ha glede av denne salen. Materiellrommene i hovedhallen og speilsalen er godt utstyrt, har god plass og enkel adgang rett ut på idrettsflatene.

Et tips: Søndag 26. september, kl. 14.00–16.00 er flerbrukshallen åpen for publikum slik at man kan få en nærmere titt.


Inngangspartiet med vaktrom, kiosk/kjøkken og publikumsgalleri


Ellers var det et godt Hovedstyremøte. Og det var veldig fint å kunne ha fysisk møte, ikke bare for å treffe folk, men også fordi møtene blir mer levende. Det er ikke til å komme fra at pandemien har gjort det mer krevende å gjennomføre sammenslutningen. Usikkerheten har vært stor i forhold til hvordan det ville gå med medlemsmassen. Det har vært mye snakk om frafall. Fortsatt er det usikkert hvordan det har gått, men det er i den siste tida kommet flere innmeldinger. 

Når vi ikke har kunnet ha noen tilstelninger som Kick-off og Come-together-party, har det tatt mer tid til å bli kjent med hverandre. På samme måte som den kraftige begrensningen i treningsaktiviteten.

Men, nå har det endelig løsnet opp, og vi kan se framover. Og der framme ser vi en haug med jobb som skal utføres for at Stovner SK skal tilby fysisk gode og morsomme aktiviteter i et sosialt trygt og godt miljø. Derfor er det fint å se at klubbstyret har bred sammensetning både når det gjelder kjønn og alder. Og det ser ut til at alle er gira for å utvikle klubben vår.

Det jobbes i gruppene med utvikling av igangværende tilbud, og nye idretter vurderes tatt opp på prøve. Den administrative, daglige driften står meget høyt på agendaen. Det er på mange måter den som avgjør hvor effektive vi kan være med hensyn til det sportslige og sosiale tilbudet. Ellers er informasjon ut til medlemmer og publikum et viktig emne.  

I tillegg til styret er det flere andre utvalg/komitéer, som for eksempel Valgkomité og Ungdomsutvalg. Og det hele overvåkes av Kontrollutvalget.

Forhåpentligvis vil dere i tida framover bli enda bedre kjent med Stovner SK.




NÅ kan du melde din interesse for å spille volleyball!

Postet av Stovner Sportsklubb den 24. Aug 2021


Vi er nesten i full gang med trening i Stovner Sportsklubb Volleyball!
I uke 34, (23/8 til 27/8), har vi åpne try-out treninger også for senior herrer 2. div. og 5. div. + senior kvinner 4.div. og 5.div.
Juniorlaga er godt i gang. Åpne try-out for alle u15 spillere også denne uka, mandag 16.00-17.30 og onsdag 16.30-18.00.
Diamantvolley/Unified starter onsdag 25. august klokka 18.00.
Her er komplett liste for uke 34.
Detaljert info. Trening kommande veke;
• nye junior-spillere u15 etc.; mandag 16.00-17.30 og onsdag 16.30-18.00.
• Jenter u17; mandag 17.30-19.00, onsdag 18.00-19.30.
• Gutter u17/15; mandag 17.30-19.00 og onsdag 18.00-19.30.
2.div. Menn try out; onsdag 19-21.30 og torsdag 19.00-20.45
4.div. kvinner; onsdag 19.30-21.30 og torsdag 20.30-22.15.
5. divisjon menn; torsdag 20.30-22.15 (felles oppvarming med 4. div. kvinner).
Diamantvolley/Unified; onsdag 18.00-19.00.
Trimvolley og 60+ vil ha oppstart i første halvdel av september. 
Oppstart av treningsgrupper på Stovner Skole og Tokerud Skole vil også skje i starten av september.
Alle henvendelser til Stovner SK volley;
E-post; John.walstad@osloskolen.no
Sms; 91196537
Velkommen på trening!
☺️🏐👍🏼




SESONGKORT TIL A-LAGETS SERIEKAMPER 2021

Postet av Stovner Sportsklubb den 5. Aug 2021

Det første sparket på ballen i A-lagets seriespill er lørdag 7. august, kl. 16:00 hjemme på Rommensletta mot FK Toten!

Det er forbundet med en del utgifter å drifte et A-lag i 3. divisjon. 3. divisjon er tilknyttet Fotballforbundets elitesatsing, som betinger fasiliteter som er av en annen standard enn lenger ned i divisjonssystemet. I tillegg blir det mer reisevirksomhet, dyrere dommere.

Stovner SK er definert som en breddeklubb, vårt formål er først og fremst å gi Stovners barn og unge et tilbud om fysisk aktivitet i et godt, trygt sosialt miljø. Men, vi tror også at våre barn og unge synes det er morsommere å henge i et idrettsmiljø som kan tilby opplæring av høy kvalitet. Dette kan vi oppnå ved at det er et tett samarbeide mellom eliten og bredden. Siden 2017 har dette vært tilfelle for fotballen. Trenerne og spillerne på A-laget har bidratt i arbeidet med de yngre. Har også deltatt i rekrutteringskampanjene og sommertiltakene.

Likevel må vi påse at dette arbeidet ikke går utover økonomien til klubbens hovedmålgruppe, og gjør at de må betale unødig høy treningsavgift og medlemskontingent, som gjør at de ikke kan delta. A-laget må derfor ha sin egen økonomi. Et bidrag til dette er å ta en liten inngangsavgift til seriekampene. Den er satt til 100 kroner for en voksen. Barn under 16 år kommer gratis inn.

Klubben vil jo gjerne at så mange som mulig kommer på kampene, og har derfor laget et «lokketilbud» i form av et sesongkort for de 6 seriekampene vi skal ha hjemme. Prisen for dette er 360 kroner, det vil si 60 kroner pr. kamp. Inngangsavgiften inkluderer parkering.

Vi håper du setter pris på det arbeidet Stovner SK gjør for sine medlemmer, og det de gir tilbake i form av morsom og god underholdning for deg.

Lenken gir deg adgang til kjøp av sesongkort, eventuelt enkeltbilletter til de kampene du ønsker å se.

https://stovnersk.ticketco.events/no/nb 


 




Fotballskole fortsetter uke 31 og 32

Postet av Stovner Sportsklubb den 4. Aug 2021

Jenter og gutter i alderen 6-16 år er velkommen til Rommenslette tirsdag, onsdag og torsdag kl 17.00-19.00. Instruktørene er våre dyktige spillere fra A-laget. Det blir også andre balleker enn fotball. Velkommen! Har dere spørsmål ta kontakt på mail: post@stovnersk.no





PÅ VEI MOT ULLEVÅL!

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Jul 2021

Når vi nå endelig kommer i gang igjen med offisielle fotballkamper, synes vi det er passende at den første kampen er Norgesmesterskapet i fotball (Cupen).

Den første bommen vi må passere i Ullevålsveien er Grorud! 

Dette skjer altså søndag 25. juli, klokka 15:00 på Rommensletta kunstgress.

Grorud IL tok for noen år siden grep som har gitt dem stor framgang. Akkurat nå sliter de i serien. Etter tapet mot Ull/Kisa onsdag ligger de nederst, men det er utrolig jevnt. Det gjenstår mange kamper, ingenting er avgjort.

Stovner SK har i motsetning til Grorud ikke kunnet spille kamper. Vi vet det har vært trent godt, og det har vært noen treningskamper. Men, det er ikke det samme som den kamptreningen du får når du spiller jevnlige, viktige kamper.

Uansett, vi gleder oss veldig til å komme igang. Ikke minst til å bli kjent med spillerne våre. Heldigvis er det mange av dem som er kontinuitetsbærere, og har erfaring fra alle de gode sesongene vi har hatt siden 2017. Noen nye spennende fjes har dukket opp. Det blir interessant å se hvordan de passer inn.

Nå har spillere, trenere, støtteapparat og supporterne ventet lenge. Vi regner med at det sitrer av uforløst energi, som får utløp når vi sees på Rommensletta på søndag.

Det er forbundet med ganske store utgifter å drifte et fotballag i 3. divisjon. Man har derfor sett seg nødt til å ta inngangspenger. For voksne, 16 år og eldre vil beløpet til denne NM-kampen være kr. 100,–. Beløpet inkluderer parkering. Barn under 16 år kommer inn gratis, men de må vise legitimasjon.

Billettene forhåndskjøpes på denne nettadressen:
https://stovnersk.ticketco.events/no/nb/e/norgesmesterskapet_i_fotball_2021_1_runde


 Vi gleder oss til å treffes!




A-laget lader opp til sesongstart

Postet av Stovner Sportsklubb den 11. Jul 2021


Hvis ikke koronaviruset gjør et voldsomt comeback i løpet av de neste ukene, ser det ut til at A-laget starter seriespillet på Rommensletta lørdag 7. august, kl. 16:00, mot Toten. Før det er det en spennende 1. rundekamp i Norgesmesterskapet mot Grorud, som vi må slå på Rommensletta søndag 25. august kl. 15:00, på vår vei mot Ullevål.

Skeid 2 som vi møter i mandagens treningskamp på Rommensletta, spiller i 3. divisjon i avdeling 6. Stovner spiller i avdeling 1. Vi har spilt to treningskamper før i sommer mot 3. divisjonslagene Lokomotiv Oslo og Nordstrand. I kampen mot Lokomotiv Oslo ledet vi 1–0 ved pause, men tapte 1–3. Mot Nordstrand ledet vi 0–2. Det endte 2–2. I begge kampene foretok Stovner store endringer i 2. omgang.

Kjell Sverre har mange spillere han skal teste før den endelige A-lagsstallen skal tas ut. Så vi vil ganske sikkert få se noen nye fjes i treningskampen mot Skeid.





Sommeridrett 2021 med Stovner Sportsklubb!

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Jun 2021

Bildet viser noen av våre flotte og unge instruktører! Vi gleder oss til en sommer med aktive og glade barn og unge på Stovner.
 
• Allerede onsdag 23/6 klokka 10.00 åpner vi Stovner Idrettshall for barn og unge som er født frå 2008 til og med 2014! (instruktørene våre har mandag og tirsdag denne uka vært ute i nærmiljøet og informert og invitert barna med!)


• Det vert lek og moro med bl.a. dans, fotball og volleyball denne uka.
• Barna må ta med seg egen drikke og mat. 
• Vi avsluttar hver dag klokka 14.30. Barna må hentes før 15.00. 
(Vi har samme opplegg torsdag 24/6, men fredag 25/6 tar vi fri). 


Fra mandag 28/6 har vi full oppstart, vi kan ta i mot inntil 80(!) barn til ulike aktiviteter i Stovner Idrettshall og nærmiljøet rundt. 


For å melde på barna må foresatte møte mandag fra klokka 09.30 til 10.30. Påmelding vil gjelde for en uke av gangen. 


Husk kun covid-19 friske barn og Smittevern med vask og spriting ved start og slutt hver dag. 


Vi gleder oss til en forsiktig oppstart onsdag og torsdag denne uka, og full oppstart fra mandag 28. juni.
 
Kontakt for dette prosjektet i SSK er; John.walstad@osloskolen.no (/91196537).




🏐
⚽️🤗
NB! Senere i sommer har vi Sandvolleyball-camp i Fossumparken for barn og litt eldre ungdom også, og eit flott sommerprosjekt for ungdom 13-15 år på Rommensletta. Mer info. kommer om dette!








200 skal trene/spille fotball samtidig

Postet av Stovner Sportsklubb den 16. Jun 2021


Det blir liv og røre på fotballbanene rundt klubbhuset på Rommensletta i dagene fredag 18., lørdag 19. og søndag 20. juni 2021, når Joshua King og hans Football Academy rykker inn. Vi er vant til stor aktivitet på Rommensletta, så vi gleder oss til å være en medaktør i dette arrangementet.

Joshua King har med bakgrunn fra sin oppvekst på Romsås i Groruddalen, tatt et samfunnsansvar for å hjelpe unger som liker fotball, men som mangler mulighetene til å få opplæring. Joshua King har skrevet:



Vi er veldige glade, og stolte, over at våre anlegg på Rommensletta ble valgt til å gjennomføringen av arrangementet. Og den tilliten Stovner Sportsklubb har fått ved å bli utvalgt til å være teknisk arrangør. Vi noterer oss også at A-lagstrenerne våre, Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen er blant trenerne på akademiet!

Nå ser vi fram til at akademideltakerne får ei flott helg!






Joshua King på Rommensletta

Postet av Stovner Sportsklubb den 3. Mai 2021


__________________________________________

Joshua King skulle ha arrangert sitt Football Academy på Rommensletta i fjor sommer, men koronaviruset satte en stopper for det. Nå prøver de igjen. Hvis vi alle er flinke med å holde smittevernsreglene nå om dagen, slik at den sterkt synkende trenden fortsetter, er det gode muligheter for at arrangementet kan avvikles i år.

Stovner SK er stolte og glade for at klubbens anlegg på Rommensletta skal huse arrangementet som er fra fredag 18. juni til søndag 20. juni.

Arrangementet er for barn i aldersgruppen 11–14 år. Deltakelsen er GRATIS! Joshua King og hans gode hjelpere fra Coop, Tine, USBL og Stovner Senteret betaler gildet.

Dette er et utrolig spennende fotballtilbud for jenter og gutter, så det er smart å være rask med påmeldingen når den åpner fredag 7. mai, kl. 12:00. Det er kun 200 som får være med!

Påmeldingen kan du gjøre her 

https://joshuaking.no/pamelding/

Her kan du lese Dagbladets intervju med Joshua King: 

https://www.dagbladet.no/sport/fotball-er-for-dyrt-i-norge/73717563

Her kan du lese TV 2s intervju: 

 https://www.tv2.no/sport/13980018/

 







Årsmøtet 2021: Dagsorden og dokumenter

Postet av Stovner Sportsklubb den 13. Apr 2021


Velkommen til det første ordinære årsmøtet i Stovner Sportsklubb. Ikke bare er det det første ordinære årsmøtet i den sammensluttede klubben, men det er også det første årsmøtet som avholdes via Teams. Det blir spennende å se hvordan gjennomføringen blir. Men, vi som er i sportsbransjen tar det selvfølgelig som en utfordring, og gjennomfører på aller beste måte.

Som ved alle andre sportsprestasjoner er det om å gjøre å forberede seg grundig. Det gjør man i dette tilfellet best ved å klikke på de nedenstående lenkene, og lese seg opp på de vedlagte filene.


Forretningsorden 20.04.2021.pdf

Saksliste årsmøte 2021.pdf

Årsregnkap Stovner Sportsklubb 2020 komplett.pdf

Årsregnskap Stovner SK allidrett med beretning.pdf

Årsregnskap Stovner SK Dans 2020.pdf

Årsregnskap Stovner SK Fotball 2020.pdf

Årsregnskap Stovner SK Håndball 2020.pdf

Årsregnskap Stovner SK Oldermannsliga 2020 med beretning.pdf

Årsregnskap Stovner Sk Volleyball 2020 med beretning.pdf

Valgkomiteens innstilling til nytt styre.pdf

Innberetning 2020 Stovner SK fra KU.pdf


Husk også at for å delta på årsmøtet må du registrere deg senest 15. april på post@stovnersk.no








Årsmøtet 2021: Forhåndspåmeldelse

Postet av Stovner Sportsklubb den 10. Apr 2021


Dagsorden og årsmøtepapirer blir lagt ut på Stovner SK sine hjemmesider senest tirsdag 13. april.

§ 5, punkt 1 i Stovner SKs lover sier om stemmerett:

For å ha stemmerett [. . .] må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, vært medlem av klubben i minst én måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til klubben. 

Styret anbefaler at de som har barn under 15 år melder seg inn i klubben som «ikke aktivt medlem» slik at de får formell innflytelse på klubbens arbeide.

Forhåndspåmeldelse: post@stovnersk.no






Å r s m ø t e 2 0 2 1

Postet av Stovner Sportsklubb den 20. Mar 2021


Velkommen til årsmøte tirsdag 20. april kl 18.30. 

På grunn av pandemien vil årsmøtet bli avholdt på Teams. Det betyr at medlemmer som vil delta må forhåndspåmelde seg slik at det kan kontrolleres om de innfrir kravene til stemmeberettigelse. Forhåndspåmeldingen sendes på e-post: post@stovnersk.no senest torsdag 15. april.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest tirsdag 6. april.

Dagsorden og årsmøtepapirer blir lagt ut på Stovner SK sine hjemmesider senest tirsdag 13. april.

Medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett. Støttemedlemmer har forslagsrett og stemmerett.

Styret anbefaler at de som har barn under 15 år melder seg inn i klubben som støttemedlem slik at de får formell innflytelse på klubbens arbeide.




VALGKOMITÉEN KALLER

Postet av Stovner Sportsklubb den 11. Mar 2021


Det går med raske skritt mot Stovner SKs første ordinære årsmøte, som skal avholdes tirsdag 20. april, kl. 18.30. I en normal samfunnssituasjon skal årsmøtet avholdes innen utgangen av mars, men på grunn av koronasituasjonen er fristen utsatt. Det er ønskelig å avholde møtet fysisk, men koronasituasjonen gjør det sannsynlig at årsmøtet blir avholdt digitalt. Dette kommer vi tilbake til.

Årsmøtet er klubbens høyeste myndighet. En av de viktigste sakene er valg av personer som skal lede klubben i kommende årsmøteperiode. Det skal velges leder, nestleder og medlemmer i hovedstyret. Det skal velges personer til kontrollutvalg, og eventuelt andre valg i henhold til klubbens organisasjonsplan. Lovene kan du lese ved å gå inn i menyen på hjemmesidene og trykke på knappen «OM OSS». Da dukker det opp en knapp som heter «KLUBBHÅNDBOK MED LOVER». Der er det mye nyttig å lese.


Valgkomitéen
har som oppgave å finne folk til tillitsvervene. Valgkomitéen er derfor veldig interessert å komme i kontakt med dem som har lyst til å gjøre en innsats for idretten i Bydel Stovner. Ta kontakt med en av komitéens medlemmer:

Leder: Tove Stensrud, mobil 92 83 03 88, e-post: 2vstens@online.no

Komitémedlemmer:
Kissma Kamara, mobil 97 89 34 85, e-post: kissma.kamara@gmail.com
Malik Mobashar, mobil 91 87 31 02, e-post: malikmobasharm@gmail.com
Sander Fossum, mobil 40 76 64 70, e-post: sanderfossum_00@hotmail.com


Hvis du ikke har anledning til å være med selv, 
har du kanskje tips om andre som kan være aktuelle.

Valgkomitéens frist er fredag 19. mars 2021. 



 




Støtt Stovner SK uten at det koster deg noe – men du kan vinne millioner!

Postet av Stovner Sportsklubb den 14. Jan 2021


Hvis du spiller kan du gi din «Grasrotandel» til Stovner SK. 
Når du er i tippesjappa ber du om at Stovner SK skal være din Grasrotandelmottaker. Da settes 7 % av beløpet du spiller for på Stovner SKs konto. Det koster ikke noe og din gevinst beskjæres ikke.
Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra ­fysiske Flax-lodd og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrot­andelen 14 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.
Oppgi Stovner SKs organisasjonsnummer: 981 933 109.
Pengene som kommer inn er kjærkomne og gjør det mulig for klubben å gi barn, ungdom og voksne et enda bedre idrettstilbud i et trygt og godt oppvekstmiljø.


1 Kommentar