Flott julegave til Stovners befolkning

Postet av Stovner Sportsklubb den 8. Des 2023


Stovner Sportsklubb med lokal julegåve! 
👍🏼🙂❤️


Sammen med vår samarbeidspartner Comet Sport Lillestrøm leverte vi i dag tidenes julegåve til Skattkammeret Stovner/Kirkens Bymisjon, Stovner


Som klubb ønsker vi å bidra lokalt! Vi sendte derfor inn en søknad til Bufdir. I søknaden ville vi kjøpe inn utstyr, som vi skulle ha til gratis utlån for barn, unge og familier i Bydel Stovner
Bufdir likte søknaden vår! 👏🏾🎉💰
Sammen med midler vi har fått via vår status som nabolagsklubb i Oslo Idrettskrets hadde vi betydelige midler til å kjøpe inn gratis låneutstyr til prosjektet. Når vår utstyrsleverandør Comet Sport hørte om prosjektet synst også dei, med sine kontakter på treningsutstyr, at dette var så positivt at dei også blei med å legge godt med ekstra utstyr i pakken. 🤗


Underveis i prosessen fekk vi til en samarbeidsavtale med Skattkammeret Stovner/Kirkens Bymisjon som allerede har gode rutiner for utlån av utstyr! 🙏🏽😉


Skøyter, fotballsko, innesko, baller til ulike idretter, varme soveposer vinter med liggeunderlag, primuser, racketer til badminton, regnklær til barn/unge med mer er supplert til utlånssentralen i kjelleren på Fossum Kirke. Her er det mulig for både enkeltpersoner, familier og skoleklasser å låne utstyr! 
Og best av alt; GRATIS.


Takk til alle som har bidratt i prosessen! Dette er med på å gjere Stovner til en endå bedre plass å bo på.


Mvh, 
John Walstad, inkluderingsansvarlig
for Stovner Sportsklubb. 


Fornøyde givere og mottakereStovner SK er en

Innkalling til ekstraordinært årsmøte 2023

Postet av Stovner Sportsklubb den 8. Okt 2023


Ekstraordinært årsmøte_Saksliste.pdf

Forretningsorden 23 10 2023 (1).pdf

Det ekstraordinære årsmøtet 2023 avholdes fysisk i klubbhuset på Jesperud.  

Medlemmer som ønsker å delta fysisk møter opp i vårt klubbhus på Jesperud.

Medlemmer som vil være med på teams må melde seg på slik at linken kan sendes ut.

Påmelding skjer ved å sende en e-post til post@stovnersk.no


For å kunne stemme på det ekstraordinære årsmøtet må medlemmet ha betalt medlemskontingent for 2023, og fylle 15 år i løpet av inneværende år.

Daglig leder: Stillingsannonse

Postet av Stovner Sportsklubb den 3. Okt 2023

Utlysningen av stillingen som daglig leder i Stovner SK er gode nyheter for Stovners beboere. Aktiviteten i klubben har vært stor etter sammenslutningen i 2020. Vi kan vel si heseblesende for styret og gruppelederne. Daglig leder vil styrke effektiviteten og kvaliteten på det idrettslige arbeidet i klubben. Og ikke minst vil klubben bli mer tilgjengelig for medlemmene og folk som er interessert i vårt arbeide for Bydel Stovner.

Les hele annonsen via denne linken til FINN:

https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=322301984&fbclid=IwAR32O3lVmYpL1Z-AJXDbHC4FeOTx0wt7nyNPSNJOPtOmCWazfq6mN1MjHzE


Søknadsfristen er onsdag 18. oktober 2023.
Høstferie med Stovner SK

Postet av Stovner Sportsklubb den 1. Okt 2023

Det er deilig med noen dager fri. Hvis det begynner å krible litt i hode og kropp, og det kommer litt kjedsomhet smygende, skal du ikke fortvile. Som du ser over, har Stovner SK flere gode tilbud i løpet av uka. Det dreier seg om alt fra dansing med Ballo til førstehjelpskurs i regi av Røde Kors!

Hvis du synes det er for lite å velge mellom, foreslår vi at du får med deg noen venner, og går en tur i skogen. Nå er det fine farger, og fortsatt muligheter til å se fugler og andre dyr. Vi anbefaler tur til Mariholtet og Lilloseter.

Vi ønsker dere noen riktig fine høstdager hvor dere får ladet batteriene til hverdagene som kommer!

Oslomesterskapet 2023 er i gang!

Postet av Stovner Sportsklubb den 9. Jun 2023


Det gikk ikke så greit for Stovner SK i kvalifiseringen til Norgesmesterskapet i år. Men, nå byr det seg nye muligheter. Oslomesterskapet 2023 er i gang. Det har vært en 1. runde med noen få lag, og vi kommer inn nå i 2. runde. Oslomesterskapet ble tidligere også kalt OBOS Cup. Det navnet er nå ute.

Det som er sikkert er at i kveld får vi ikke noen fordel i hjemmebanen, fordi også Bislett FK spiller sine hjemmekamper på Rommensletta kunstgress! Laget spiller i 7. divisjon, avd. 01. De har spilt 5 kamper, 3 seire og 2 tap, og ligger på 4. plass, 6 poeng bak lederlaget Dynamo Mjøsa.

Hvem er Bislett Fotballklubb? På hjemmesidene forteller de at de ble stiftet i 2008 av en ire og en engelskmann. De to gutta hadde prøvd å finne en fotballklubb, men ingen av de klubbene de hadde vært innom hadde den samme sosiale settingen som hjemme. Ja, da stiftet de sin egen klubb. De kunne hygge seg med fotballen på egne betingelser. Spille en ordentlig kamp, ta en øl etter kampen og diskutere den, eller Premier League football generelt.

Det har tydeligvis vært vellykket. Nå stiller de med tre lag, to 11-er lag og et 7-er. De har over 60 spillere fra 10 land, og påstår at de er The International Football Club in Oslo. Det er vel å ta i, vi vet om flere klubber som har spillere med internasjonal bakgrunn. 😁  

Det skal bli morsomt å bli bedre kjent med våre "nærmeste" naboer, så velkommen til en skikkelig cup-kamp i solsteika på Rommensletta!
Joshua King kommer også i år til Rommensletta

Postet av Stovner Sportsklubb den 20. Apr 2023

Bildene er tatt i 2021.


For tredje gang kommer Joshua King til Rommensletta med sin football camp. De to foregående arrangementene har vært vellykkede. I år er det forventet at 500 ungdommer kommer til tre fine dager for å lære mer fotball. Stovner SK har gjort en stor innsats for at det praktiske rundt selve fotballpraktiseringen har fungert. 

Ved å klikke på linken nedenfor får du en mengde opplysninger om arrangementet, såsom påmelding og dagsprogram:

https://zuccarellostiftelsen.no/pameldingen-til-joshua-king-football-camp-er-endelig-i-gang/


Endelig: Jubileumsboka er klar til trykk

Postet av Stovner Sportsklubb den 14. Apr 2023


I 2017 satte Vestli IL i gang arbeidet med å lage en jubileumsbok i forbindelse med det kommende 50-årsjubileet 19. oktober 2022. Boka var planlagt ferdig for presentasjon til jubileet. Dette ble endret da Vestli IL slo seg sammen med Rommen SK og forandret navn til Stovner SK to år før jubileet. 

Rommen SK hadde utviklet seg parallelt med Vestli IL, og måtte med i jubileumsboka. Tiden gjorde at man ikke kunne grave like dypt og detaljert. Men det har blitt en kavalkade over en broget fortid. Det har kommet med et kapittel om sammenslåings-prosessen. I boka har vi også fått med bilder fra jubileumsarrangementene.

Boka har fått navn etter Vestli ILs visjon «Stolt og samla». Det passer godt med foreningen av de to klubbene. Rommen SK hadde visjonen «Sammen skaper vi glede – minner for livet!». Dette ga Stovner SK en fin visjon: «Stolt og samla, sammen skaper vi glede – minner for livet!».

Boka foreligger ikke ferdig trykt før i månedsskiftet april/mai. Nedenfor er noen eksempler på sider fra boka.Så snart vi får endelig leveringsdato fra trykkeri/bokbinderi legger vi den ut på hjemmesidene.
Så følg med på www.stovnersk.no

Kvalifiseringen til Norgesmesterskapet 2023 starter

Postet av Stovner Sportsklubb den 17. Mar 2023


Nå er det om å gjøre å holde tunga rett i munn: Norgesmesterskapet for menn i fotball (Cupen) 2022 er ikke over; det skal spilles kvartfinale og semifinale, finalen spilles i mai! Og nå annonserer vi for Norgesmesterskapet 2023. Pass på så du ikke går på feil kamp, nå er det det første kvalifiseringsrunde som gjelder: Stovner SK mot SF Grei. Kampen spilles i Valhall søndag 19. mars, kl. 20:15.

Dette blir et spennende lokaloppgjør. Det har vært mange oppgjør gjennom årene. Sist vi møtte Grei var i serien i 2017. Alle tre lagene spilte i samme avdeling. Grei mot Vestli og Rommen, moderklubbene til Stovner SK. Det endte med at Grei vant avdelingen og rykket opp til Norsk Tipping-ligaen. Rommen havnet på 6. plass og Vestli på 10. plass. Og nå, i 2023 er ringen sluttet; Stovner SK og SF Grei møtes igjen i seriespill i 4. div., avd. 2!

Kvalifiseringskampen til Cupen har altså et ekstrapoeng, vi får en liten pekepinn på hvordan forholdet mellom de to lagene er før lagene møtes i seriespillet tirsdag 11. april, kl. 20:15 på Rommensletta.

Stovner SK har spilt en rekke treningskamper etter nyttår, med tildels gode resultater. Det er mange spillere som har fått prøvd seg. Så det blir interessant å se hvem som blir plukket ut i startoppstillingen i den første offisielle kampen.


Sånn så det ut da Grei kom på besøk til Rommensletta i juni 2017. Nå skal kvalifiseringskampen spilles inne. Men hvis været blir som det ser ut når dette skrives, med digre snøkjerringer drivende gjennom lufta i time etter time, spørs det om det går an å grave seg gjennom snøen inn i Valhall.

Å R S M Ø T E 2023

Postet av Stovner Sportsklubb den 23. Feb 2023


Velkommen til årsmøte tirsdag 18. april, kl 19.00. Møtet avholdes i klubbhuset på Jesperud.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest torsdag 30. mars.

Dagsorden og årsmøtepapirer blir lagt ut på Stovner SK sine hjemmesider tirsdag 11. april.

Medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett. Støttemedlemmer har forslagsrett og stemmerett.

Styret anbefaler at de som har barn under 15 år melder seg inn i klubben som støttemedlem slik at de får formell innflytelse på klubbens arbeide til beste for deres barn.

Stovner SK introduserer Carpet Bowls i Stovnerhallen

Postet av Stovner Sportsklubb den 15. Feb 2023


Stovner SK har som hovedoppgave å skaffe gode sportstilbud til befolkningen på Stovner. I løpet av de siste par årene har klubben opprettet både en badmintongruppe og en basketballgruppe. Hele tiden er vi på utkikk etter å finne tilbud som er rimelige å holde på med, og som er relevante for mange, ikke bare ting som favoriserer de sprekeste og modigste blant oss. Klubben er definert som en breddeklubb. Carpet Bowls passer også godt inn i Stovner SKs arbeid for paraidrett. 

Carpet Bowls [teppeballer], kan kanskje kalles for teppeball eller teppebowling på norsk. 

Carpet Bowls er en folkehelsesport kombinert med fysisk aktivitet og sosialt fellesskap. Det er en sport som egner seg for alle. Og det er en sport som egner seg godt som en familieaktivitet.

Kom innom Stovnerhallen fredag 17. februar for å få en innføring. Instruktørene er fra Norges Carpet Bowls Forbund.